از چالشهای ویژهی دوران بارداری مسئلهی تغذیه مادر و کودک است. انسانی که تا دیروز در غوغای روزمرهگی و سرعت بالای زندگی کمتر توجهی به جزئیات تغذیه خویش داشت، هماکنون مهمترین دغدغهاش برنامه غذایی است. تا دیروز سهلانگاری در چنین مواردی برای او کاملا مجاز بود. اما هم اکنون هر گوشه از سبک زندگیش، در کانون توجه و حتی زیر ذرهبین همسر و دیگر اطرافیان قرار دارد. چرا که مسئولیتی خطیر برعهده گرفته است. هر روز صبح پس از بیدار شدن از خواب، اولین دغدغهاش تامین نیازهای این مهمان کوچک میباشد. تا جاییکه سلامتی خودش در ذیل سلامتی جنین قرار میگیرد. اگر یک مادر هستید این چند خط، یادآور خاطرات شما بوده است. اگر پدر هستید به احتمال زیاد همین مسئلهی تغذیهی دوران بارداری، شما را نیز کاملاً درگیر نموده است. نظرتان چیست که بیمقدمه دو نوع از ترندترینهای غذایی زنان باردار را نام ببریم؟ از جذابترین خوراکیها با فیلتر تغذیه سالم در دوران بارداری، میتوان به کوکی جو دوسر پرک برای بارداری اشاره نمود. به غیر از آن، میکسهای متنوع و هیجانانگیز اوتمیل جو دوسر پرک به همراه شیر، میوه خشک و آجیل را میتوان نام برد.
متدهای جدید برنامه غذایی دوران بارداری
دوران شیرین و شگفتانگیز بارداری اهمیت وعدههای غذایی را صد چندان میکند. اکثر مادران باردار علاقمندند در این زمینه طبق جدیدترین متدها پیش بروند. اما جدیدترین یافتههای محققان تغذیه و بارداری برای سلامت و رشد جنین در مقطع کنونی حول چه محورهایی بوده است؟ پاندمی ناماشنای کرونا در این سالها، چه مواردی را در چارت غذایی زنان باردار تغییر داده است؟ واضح است که بخش زیادی از مواد غذایی و ویتامینهایی که برای جنین حیاتی است با مصرف انواع میوه، سبزیجات، انواع گوشت و حبوبات تامین میشوند. اما محققین در آخرین مقالات خود توجه شما را به دو آیتم بسیار مهم در برنامههای غذایی زنان باردار در مقطع کنونی معطوف میکنند:
• کربوهیدراتها به عنوان مهمترین و موثرترین بخش سبد غذایی زنان باردار
• آیتمهای مربوط به پاندمی کرونا و نقش آن در سلامت مادر و جنین در دوران بارداری
هدفمندی کربوهیدراتها در تغذیه دوران بارداری
دانشمندان بر اساس جدیدترین یافتههای خود، ادعا کردهاند که “کربوهیدرات” مهمترین بخش از تغذیه انسان است. کربوهیدراتها در انواع مختلف ساده و مرکب وارد بدن انسان میشوند. آنها نمودار وزن ما را به طرز چشمگیری جابهجا میکنند. علاوه بر آن در درازمدت، تاثیر پیوسته و پررنگی در سلامتی ما دارند. کربوهیدراتها تامینکنندهی سطح انرژی مورد نیاز ما در طول روز هستند. اینکه آنها در چه حجمی، در چه قالبی و همراه با چه ویتامینها و مواد دیگری به بدن انسان راه پیدا میکنند، تاثیرات متفاوتی را موجب میشود. از این رو است که باید اهمیت ویژهای برای بخش کربوهیدراتی برنامه غذاییتان قائل شوید. نظر متخصص تغذیه شما در این مورد بسیار ارزشمند و کلیدی است. اگر به کمک مشاور تغذیه بخش کربوهیدراتی سبد غذایی خود را متحول کنید، نتایج بسیار متفاوتی برای شما در اهداف سلامتی بارداری، تندرستی، تارگتهای ورزشی و غیره میتواند حاصل شود. مصرف انواع کربوهیدرات در وعدههای غذایی میتواند با خوراکیهای بیخاصیت، چاقکننده و بعضا مضر همراه شود. از طرف دیگر به صورت کاملا برنامهریزی شده و هوشمندانه با موادی پر خاصیت جایگزین، ترکیب و منجر به تامین انواع نیازهای دوران بارداری شود.
جایگاه جو دوسر در تغذیهی زنان باردار
آیا قبل از دوران بارداری با جو دوسر به عنوان مادهای شگفت انگیز در سبد غذایی روزانه خود آشنا بودهاید؟ در این صورت حتماً میدانید که امروزه در سراسر جهان مصرف منظم جو دوسر به عنوان غلات صبحانه چه جایگاه ویژهای پیدا کرده است. سالهاست درصد بسیار بالایی از مردم دنیا انتخاب کردهاند، وعدهی صبحانهی ایشان حاوی غلاتی چون جو دوسر پرک و همچنین خود جو باشد. در بیشتر کشورها مصرف اوتمیل، موسلی، گرانولا و انواع کوکیهای متشکل از جو دوسر بسیار باب شده است. مزایای مصرف جو دوسر در بارداری عبارتند از :
• احساس سیری طولانی مدت و کنترل اضافه وزنهای شدید دوران بارداری
• تامین کربوهیدرات مرکب، فیبر، کلسیم، پروتئینو انواع ویتامینهای لازمهی دوران بارداری
• پیشگیری از فشار خون در ماههای آخر بارداری
• پیشگیری از دیابت بارداری
• کسب انرژی مضاعف برای غلبه بر ضعفهای گاه و بیگاه در بارداری
• تقویت سیستم ایمنی بدن
• فاقد هر نوع مواد نگهدارنده و افزودنیهای طعمدهنده
مراقبتهای کرونایی در دوران بارداری
حتما میدانید که در دوران بارداری مصرف معمولیترین داروها نیز ممنوع میباشد. علت این ممنوعیت آسیبهایی است که مستقیم یا غیر مستقیم به مغز جنین و عملکردش خواهد رسید. از این رو در این دوران حساس باید بیش از پیش جوانب احتیاط را رعایت کرد و از ایجاد زمینهی سادهترین بیماریها نیز پرهیز نمود. برای زنان باردار مبتلا به کرونا تقریبا هیچ درمان اضافهیی وجود ندارد و کلیت تاکید پزشکان بر پیشگیری از ابتلا به کرونا است. همچنین مادران باردار در صورت ابتلا به کووید باید تحت نظر پزشک قرار بگیرند. آنها در صورت مشاهدهی علائم و آغاز مراقبتها، این راهکارها را در حجمی وسیعتر انجام دهند. بهعنوان مثال نوشیدن مایعات چند برابر بیشتر از حالت عادی باشد. در کل گزارشی از سقط جنین به دلیل کرونا گزارش نشده است.
کوکی جو دوسر پرک و اوتمیل جو دوسر
جو دوسر اکنون به عنوان غلات صبحانه و دیگر وعدهها، نقشی اساسی را ایفا میکند. البته اگر قیمت پایینتری داشت مسلماً از این گستردهتر هم میشد. استفاده از آن در سبدهای غذایی خانوادهها و کسانی جای دارد که :
1. به تغذیه سالم بهای زیادی میدهند.
2. از انواع بیماریهای مختلف پیشگیری میکنند.
3. ورزش میکنند و فعالیتهای بدنی جزو سبک زندگی آنها است.
4. به دنبال کاهش وزن، تعدیل چربی و تناسب اندام هستند.
5. به دنبال وعده غذایی خوشطعم، مغذی و سیرکننده برای کودکان خود هستند.
6. افرادی که از بیماری سلیاک و حساسیت به گلوتن در حاشیهی این بیماری رنج میبرند.
7. بانوانی که در دوران بارداری و شیردهی بهسر میبرند.
در بین گروههایی که نام برده شد، بعد از بیماران سلیاکی مهمترین اولویت تغذیه سالم به زنان باردار داده میشود. چرا که مسئولیت تامین نیازهای فیزیکی و غذایی برای یک موجود الهی تازه متولد شده را به عهده دارند. تا میتوانید در این دوران از مواد غذایی حاوی جو دوسر، دانهی چیا ومغزیجات بهره بگیرید.
کلام آخر
اگر تازه در حال مادر شدن هستید، جای دارد به شما تبریک بگوییم. چون هر روز با تمام وجود بخشی از وقت خود را صرف مراقبت همهجانبه از کودک دلبندتان میکنید. مبادا کوچکترین خدچهای در رشد وی صورت بگیرد و این آغاز یک تغییر و تحول بزرگ به شمار میآید.
آیا ورزش کردن جزوی از روتین هفتگی شما به حساب میآید؟ اگر ورزش میکنید به احتمال زیاد ورزش هوازی مقدمهی فعالیت شماست. ورزشهای هوازی چه از طریق دستگاه و چه فعالیت بدنی بدون دستگاه، بدن را آماده عضلهسازی و چربیسوزی مینماید. ورزش هوازی یا ایروبیک عرق کردن فراوان و گردش خون بیشتر را در بدن موجب میشود. چقدر با کاربرد و همینطور تغذیهی مناسب ورزش هوازی آشنایی دارید؟
کاربرد فعالیت هوازی در ورزش
مدت زمان ورزش هوازی بسته به برنامه شخص متفاوت است. معمولاً مدت ۲۰ دقیقه یا بیشتر به این پارت از برنامه ورزشی اختصاص دارد. استفاده از تردمیلد رایجترین نوع اجرای هوازی میباشد. انواع دیگری از دستگاه های پرطرفدار برای ورزش هوازی دوچرخه ثابت و اسکی فضایی هستند. انتخاب هر کدام از این دستگاه ها ویژگی های خاص خود را دارد تاثیر آنها در روند عضلهسازی، فرمدهی و کاهش یا افزایش وزن تقریباً یکسان است. نکتهای که قابل توجه است، تغذیه قبل از انجام این ورزش میباشد زمان انجام فعالیت بدنی همچون ورزش هوازی بدن انرژی زیادی را نیاز دارد. این انرژی باید قبل از شروع به فعالیت از طریق پروتئین و کربوهیدرات به بدن رسیده باشد. قابل ذکر است که باید حدود یک ساعت یا بیشتر را برای هضم غذا قبل از ورزش در نظر گرفت.
تامین انرژی مورد نیاز بدن قبل از ورزش هوازی
پروتئین و کربوهیدرات مناسب ورزش هوازی در مواد مختلفی یافت میشود. تامین پروتئین را میتوان از طریق خوردن تخممرغ، پنیر یا تکهیی گوشت در وعده غذایی انجام داد. سویا دانهی گیاهی پرطرفدار دیگری در میان ورزشکاران است. مصرف خود دانه سویا و یا شیر سویا میزان پروتئین مناسبی را برای بدن شخص فراهم میکند. شاید فکر کنید همه کربوهیدراتها تقریباً مشابه همدیگر هستند. ممکن است برخی تصور کنند زیاد تفاوتی ندارد که از چه کربوهیدراتی استفاده میکنیم. اما باید بدانید که نوع کربوهیدرات مصرفی قبل از ورزش هوازی، نقش مهمی را در رسیدن شخص به هدفش ایفا میکند. کربوهیدراتها در دو نوع ساده و پیچیده شناخته شدهاند برخی کربوهیدراتها که تحت عنوان کربوهیدرات پیچیده نامیده میشوند، سالهاست مورد استقبال مربیان بدنسازی قرار گرفته است. آنها این نوع کربوهیدرات را کاملا هوشمندانه در برنامههای غذایی ورزشکاران میگنجانند.
تغذیه مناسب ورزش هوازی حاوی کربوهیدرات پیچیده
تفاوت کربوهیدرات پیچیده با کربوهیدرات ساده
کربوهیدراتها بهطورکلی حاوی نشاسته، قند و فیبر میباشند. فیبر محلول و فیبر نامحلول در مواد غذایی چون جو، غلات سبوسدار، انواع سبزیجات، میوهها و حبوبات وجود دارند. از بهترین انواع کربوهیدراتها میتوان به کربوهیدرات فیبردار اشاره کرد. به زبان ساده یکسری از قندها که زنجیره طولانیتری دارند کربوهیدرات پیچیده یا مرکب نامیده میشوند. بدن انسان برای سوزاندن این نوع قند، مدت طولانیتری را نیازمند است. پس در نهایت میتوان گفت تفاوت کربوهیدرات مرکب با ساده، تفاوت سرعت هضم و جذب آنها در روده است. کربوهیدرات ساده یا همان قندهای ساده در مواردی از جمله میوهها سبزیجات و شیر پیدا میشوند. این قندها به سرعت قندخون انسان را افزایش میدهند. از میان کربوهیدراتهای پیچیده میتوان به غلات کامل و سبزیجات نشاستهای به عنوان مهمترین آنها اشاره کرد.
تغذیه مناسب بعد از ورزش هوازی
افراد زیادی هستند که پیادهروی و انواع ورزشهای ایروبیک را در سبک زندگی خود قرار دادهاند. پیادهروی همان ورزش هوازی است، اما افراد ورزشکار معمولا ورزش هوازی را به تنهایی انجام نمیدهند. پس از ورزش هوازی برنامه اصلی ورزشی اجرا میشود. بسیار مهم است که هر فرد بداند کالری مورد نیاز بدن در طول روز چقدر است. بیشتر کالری بدن انسان از طریق درشتمغذیها ترمیم میشود. درشتمغذیها شامل چربیها، کربوهیدرات و پروتئین میباشند. از جمله کارهای ضروری برای ریکاوری و عضلهسازی بعد از تمرین، دقت به وعده غذایی بعد از ورزش است. ورزش کردن در واقع یک سبک زندگی است. چه در باشگاه ورزشی چه در خارج از باشگاه یا در خانه این سبک زندگی جریان دارد. تغذیه مناسب ورزش هوازی یا همان چیزهایی که باید روی آن تمرکز کرد، عبارت است از : حبوبات پخته شده، مغزیجات، انواع سبزیجات، سبزیجات نشاستهای، انواع غله، میوه، روغنهای سالم، لبنیات، مهمتر از همه مرغ، ماهی و گوشت قرمز. آنچه باید در سبک زندگی یک ورزشکار محدود شود، عبارت است از : مصرف غذاهای پرچرب، مایعات گازدار، سرخکردنیها و موادی که قند بالایی دارند.
محصولات میلز و تغذیه مناسب ورزش هوازی
از جمله محصولاتی که مدت زیادی است در برنامههای غذایی ورزشکاران جا خوش کرده، گرانولا است. میتوان به محصولاتی جدیدتر از گرانولا، از جمله کوکی های جو دوسر نیز اشاره کرد. اوتمیل یا همان جو دوسر پرک همواره در این برنامههای غذایی جزئی مهم و اصلی محسوب میشود. نهایتاً میتوان به موسلی اشاره کرد که از جو تهیه میشود و قیمت آن به صرفهتر از گرانولاست. تک تک این محصولات با بالاترین کیفیت و درجه تخصص عملآوری شدهاند این خوشخوراک های مغذی را از سایت میلز و معتبرترین سوپرمارکتهای کشور به راحتی میتوانید تهیه بفرمایید.
با ماشینی شدن و امروزی شدن زندگی انسانها دیگر خرید از فروشگاههای بزرگ و محبوب و مشهور، به یک تفریح شهرنشینی تبدیل شده است. در این تفریح افراد تقریباً تمام نیازهای خود را از مایحتاج خانه تا شخصی تامین میکنند. حجم بالایی از اجناس و کالاها با قیمت و کیفیت متفاوتی در معروفترین فروشگاههای زنجیرهای دیده میشوند. عدهی کثیری از افراد به دلیل داشتن مشغلههای فراوان کاری، سعی میکنند که با یک بار خرید کردن تمام مایحتاج خود را از فروشگاه خریداری کنند. از این رو یک فروشگاه همه چیز تمام در کنار هر خانهای از اهمیت بسیار بالایی برخوردار میباشد.
تاریخچهی هایپر مارکتها
اولین هایپر مارکت جهان در کشور فرانسه تاسیس و راه اندازی گردید. این هایپر با برندی به نام کارفور شهرت جهانی یافت. کارفور در زبان فرانسه به معنی چهار راه میباشد. شعبه اصلی و مرکزی این فروشگاه در بولونی بیانکور فرانسه است. اما به مرور و با گذشت زمان، کشورهای دیگری هم به فکر ساختن و راه اندازی فروشگاههای بزرگ افتادند. به تدریج در کل جهان هایپر مارکتهای بزرگ ایجاد شدند. اما آنچه این فروشگاهها و هایپر مارکتهای بزرگ را از هم متمایز میکند، ویژگیهای بارز و خلاقیتهای به کار برده شده در آنها میباشد. با ما همراه باشید تا با بزرگترین هایپر مارکتهای جهان و ویژگی آنها آشنا شویم.
والمارت
والمارت یکی از معروفترین فروشگاه زنجیرهای در جهان میباشد، که همه مردم دنیا آن را بزرگترین صنعت کسب و کار میشناسند. این فروشگاه توسط سم والتون حدود ۶۰ سال پیش راهاندازی گردید و به بزرگترین کارفرمای خصوصی جهان، شهرت گرفته است. همه مردم دنیا علت پیشرفت این هایپر یا فروشگاه بزرگ را عمل به شعار (هر روز یک کاهش قیمت) یا (هر روز قیمت کمتر) میدانند. جذابیت این فروشگاه برای خریداران آن بود، که علاوه بر اینکه روزانه تخفیفهای مطلوبی را ارائه میداد، در مناسبتهای مختلف و متعدد تخفیفهای بیشتری را برای مشتریان در نظر میگرفت. به همین دلیل والمارت به عنوان یک غول فروشگاهی تخفیف دار شناخته شده است. این فروشگاه توانسته در بسیاری از کشورهای دنیا از جمله انگلستان و ژاپن ریشه بدواند.
تسکو
فروشگاه زنجیرهای بزرگ تسکو، بعد از وال مارت به عنوان دومین شرکت خرده فروشی از لحاظ درآمد سالیانه در دنیا شناخته شده است. فروشگاه تسکو در سال 1919 در اطراف لندن توسط جک کوهن تاسیس گردید. در حال حاضر این شرکت حدود 6800شعبه در سراسر جهان دارد. هدف و تمرکز اصلی این فروشگاه بیشتر برغذا و نوشیدنیها میباشد، اما بسته به موقعیت و مکان فروشگاه محصولات و خدمات دیگری هم مانند لباس، وسایل برقی و خدمات مالی ارائه می دهد. سیاست اصلی فروشگاه تسکو که باعث شده به یکی از نام دارترین فروشگاهها در دنیا تبدیل شود، ارائه مواد غذایی رژیمی در کنار غذاهای روزمره برای سنین بالاتر است. این شرکت با این خلاقیت در فروش، توانسته جایگاه ویژهای را در میان دیگر فروشگاهها به دست آورد.
سون الون
از دیگر فروشگاههای بزرگ و معروف دنیا میتوان به فروشگاه ELeven_7 اشاره کرد. شعب این فروشگاه معمولاً کوچک و در ابعاد فروشگاههای محلی میباشند. فروشگاه سون الون بیش از ۴۶ هزار شعبه در سراسر جهان دارد. سون الون فقط یک عدد نیست، علت نامگذاری شرکت آن است که ساعت کاری آنها دراوایل فعالیت کاریشان از ساعت ۷ صبح تا ۱۱ شب بود. اما با گسترش فعالیت و استقبال مردم از این فروشگاه موجب گردید، فروشگاههای سون الون در هفت روز هفته به طور ۲۴ ساعت شبانه روز مشغول به فعالیت باشند. اگر از خریداران آنها علت محبوبیت این فروشگاه را خواستار شوید، در جواب به شما خواهند گفت که در هر تایم از شبانه روز این فروشگاه آماده ارائه خدمات به ما هستند و از این نظر رضایت ما را به نسبت به خود جلب کردهاند.
کاستکو
هرچند که از عمر این فروشگاه ۵۰ سال نگذشته است، اما به خوبی توانسته جایگاه ویژهای را در میان مردم و اقتصاد کشور به دست آورد. کاستکو یکی از معروفترین فروشگاههای دنیا است. از ویژگی بارز و جذاب این فروشگاه عدم استفاده از پلاستیک و پاکت برای حمل خرید است. یعنی مشتریان باید حتماً پلاستیک همراه خود داشته باشند و یا اقلام خریدی خود را با سبد مخصوصی که از منزل به همراه آوردند، حمل کنند. این امر کمک شایان و احترام بزرگی به محیط زیست میکند. با اجرای این ایده از به کار بردن پلاستیکهای اضافی خودداری میشود. یکی دیگر از علل جاذبه در این فروشگاه، استفاده از نور طبیعی در طول روز میباشد. همچنین در فروشگاههای کاستکو از کلیدهای خودکار برای روشن و خاموش کردن روشنایی به کار برده میشود، که از مصرف برق به شدت جلوگیری میکند و در هزینهها صرفه جویی به عمل می آورد.
دلاراما
این فروشگاه زنجیرهای در شعب متعدد آن که عمدتاً در کانادا تاسیس میگردند، از دیگر فروشگاههای مشهور و معروف میباشد. فروشگاه دلاراما برای جلب مشتری از ایده و خلاقیت بکری استفاده کرده است. این خلاقیت بکر آن است که فروشگاه دلاراما، تمام اجناس یک دلاری را با کیفیت مشابه اجناس اصلی به فروش میرساند. شاید تصور کنید چون اجناس با قیمت کمتری عرضه میگردند، پس محصولات بیکیفیتی هستند، اما اجناس به کار برده شده در این فروشگاه بسیار ارزان و باکیفیت مثالزدنی میباشند. تمام محصولات این فروشگاه زنجیرهای کپی شده از اجناس درجه یک میباشد. اما شرکت دلاراما به هیچ عنوان اجازه نمیدهد که از روی محصولات و ایدهی خود کسی کپی برداری کند. علت پایین بودن قیمت محصولاتش این است که هیچ هزینهای بابت تبلیغات خود نمیدهد.
آلدی
شرکت آلدی که شعارش این است هنر ارزان فروشی مهارت دارد توسط دو برادر آلمانی به نام های دیسکانت و آلبرشت افتتاح گردید. نام آلدی هم از دو حرف اول نام برادران برداشته شده است. این شرکت یک شرکت آلمانی می باشد. این برادران با استارت هنر ارزانفروشی فعالیت خود را آغاز کردند. ایده جالبی که موجب شد این فروشگاه مشتریان بیشتری را جلب کند آن بود که در فروشگاه از قفسه استفاده نشده است و به جای آن کالاها را در پالت قرار دادن. آن هد با انجام ایت کار د در بسیاری از هزینه ها صرفه جویی کردند. زیرا اگر قرار بود قفسه بگذارند حتما نیاز به نیروی کار داشتند و قطعاً زمان بر بود سیاست قابل توجه شرکت آلدی این است که از اجناس و کالاهای گم نام استفاده میکند
سخن پایانی
در این مقاله به بخشی از معروفترین و بزرگترین فروشگاههای دنیا پرداختیم. هر کشوری در این کره خاکی با توجه به نیازهای مردم آن جامعه توانسته است، فروشگاههای زنجیرهای مخصوص را راه اندازی کند. اما در کشور ما وجود همچین فروشگاه منسجمی که بتواند تمام ویژگیهای یک فروشگاه زنجیرهای را داشته باشد، احساس میگردد.
یبعد از ساعتها کار و کاهش انرژی خوردن نوشیدنی گرم یا سرد به همراه شیرینی با شیره انگور قطعا دوپینگ خوبی برای ادامه فعالیتهای روزانه خواهد بود. اما کابوس اضافه وزن و مضرات شکر بر سلامتی مانع لذتبردن از این خوراکیهای شیرین میشود. بنابراین برای اینکه از لذت میل کردن شیرینیها محروم نشوید باید به فکر جایگزینی طبیعی مانند شیره انگور به جای شکر باشید. این ماده شیرین دارای قند طبیعی است که با استفاده آن در تهیه شیرینیها میتوان هم از خوردن شیرینیها لذت برد و هم اینکه از خواص آن بهره برد. در این مقاله قصد داریم به معرفی فواید شیره انگور، نکات لازم در استفاده از آن و معرفی انواع شیرینیهای تهیه شده با شیره انگور بپردازیم. اگر جزء آن دسته از افرادی هستید که علاقه وافری به خوردن شیرینی دارید پس تا آخر مطلب با ما همراه باشید.
آیا میتوان بهجای شکر شیرینی با شیره انگور تهیه کرد؟
این روزها از عوارض اضافه وزن و خوردن شیرینیها بسیار صحبت میشود. بیشتر پزشکان، افراد را به تغییر عادات و حذف شکر از برنامه غذایی روزانه تشویق میکنند. زیرا مصرف شکر عوارض بسیار بدی بر سلامتی بدن دارد. استفاده از شکر میتواند منجر به اضافه وزن و به دنبال آن بروز بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت، پوسیدگی دندان، ضعف سیستم ایمنی بدن، اختلالات مغزی و بسیاری از موارد دیگر میشود. اما طعم خوش شیرینی چیزی نیست که به همین راحتی بتوان از خوردن آن دست کشید. بنابراین باید به دنبال روشهایی برای هر چه سالمتر شدن این خوراکی خوشمزه بود. یکی از راهحلهایی که میتواند از مضرات میل کردن شیرینی کم کند، استفاده از مواد قندی طبیعی است. شیرینی با شیره انگور میتواند همانند شکر، طعم شیرینی به شیرینیها و کیکها بدهد بدون این که در بافت و ظاهر آنها تاثیر بدی داشته باشد.
فواید استفاده از شیره انگور در تهیه شیرینیها
حتما میدانید که شیره انگور را دوشاب نیز مینامند. شیره انگور از انگور یا کشمش تهیه میشود که بسته به کیفیت انگور دارای غلظت، رنگ و طعم مختلفی است. این شیره دارای طبع گرم و تر است. استفاده از شیره انگور بهجای شکر در تهیه شیرینیها نهتنها مضرات شکر را به همراه ندارد بلکه حاوی انواع ویتامینها و مواد معدنی است که سلامتی بدن را نیز تضمین میکند. ویتامینهای A،B و C، کلسیم، منیزیم، پتاسیم و آهن از مواد موجود در دوشاب هستند. تقویت سیستم ایمنی، سلامت پوست و مو، تقویت حافظه، درمان کمخونی، افزایش انرژی، پیشگیری از بروز بیماری سرطان و بسیاری از موارد دیگر از فواید مصرف شیره انگور هستند. همچنین شیرینی با شیره انگور برای کاهش استرس و دردهای استخوانی و همچنین درمان سرفه نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
چه نکاتی را در استفاده از شیرینی با شیره انگور باید رعایت کرد؟
برای اینکه بتوان ازطعم خوردن شیرینیها یا کیکهایی که از شیره انگور تهیه شدهاند بهترین و بیشترین لذت را برد، لازم است در تهیه، نگهداری و استفاده از شیره انگور چند نکته را مدنظر قرار داد.
اگر شیره در بیرون از یخچال نگهداری شود مشکلاتی مانند ترش شدن و یا کپک زدن را نخواهد داشت در صورت مشاهده چنین شرایطی به احتمال زیاد دوشاب تهیه شده آبکی و از کیفیت لازم برخوردار نبوده است. با مشاهده چنین مواردی به هیچ عنوان از آن شیره در تهیه شیرینیها نباید استفاده شود.
شیرههایی که دارای غلظت کمتری هستند به نسبت حاوی رطوبت و آب بیشتر و قند و مواد مغذی کمتری نیز هستند؛ بنابراین در هنگام خرید به میزان غلظت آن باید توجه داشت.
یکی از موارد مهم در هنگام تهیه شفافیت دوشاب است. دوشاب نباید حالت غبارآلود داشته باشد.
برای افرادی که طبع گرم دارند بهتر است برای جلوگیری از سردرد و جوش زدن از تکههای میوههای تازه یا خشک در شیرینیها و کیکها استفاده شود.
6 نوع شیرینی که با شیره انگور بهتر درست میشوند.
میتوان از این ماده شیرینکننده طبیعی بهجای شکر در تقریبا همه شیرینیها و کیکهای سنتی و مدرن استفاده کرد.
– قرابیه
این شیرینی یکی از شیرینیهای سنتی است که در شهرهای تبریز، آذربایجان، قزوین، زنجان و حتی کشورهای آذربایجان و ترکیه تهیه میشود. در تهیه قرابیه از تخممرغ، آرد، انواع مغزی جات و شیره انگور میتوان استفاده کرد. این شیرینی از شیرینیهای مقوی و پرکالری محسوب میشود.
– کیک
شیره انگور را میتوان در انواع کیکها به کاربرد و در میان وعدهها با چای یا نوشیدنیهای موردعلاقه سرو کرد. کافی است بهجای شکر از شیره انگور در دستور کیکهای موردعلاقه استفاده شود.
– مشکوفی
مشکوفی نوعی دسر سنتی مازندرانی است که بیشتر در ایام ماه مبارک رمضان تهیه و در وعده افطار سرو میشود. این دسر خوشمزه و مقوی از ترکیب شیر، زعفران، کره، نشاسته، گلاب و شیره انگور تهیه میشود.
– فرنی
فرنی هم جز دسرهای شیرین به شمار میآید البته در وعده صبحانه نیز از این غذای مقوی میتوان میل کرد. فرنی شیرینی با شیره انگور به حساب نمیآید اما دسری بسیار ساده است که به زمان پخت کمی احتیاج دارد و با شیره سرو میشود. از آرد برنج یا نشاسته و ترکیب با شیر و شیره انگور میتوان دسر خوشمزهای تهیه کرد. فرنی مناسب همه اعضای خانواده و غذای کمکی مقوی برای کودکان شناخته میشود.
– پودینگ
پودینگ نیز نوعی دسر است که تهیه آن بسیار ساده و نیاز به زمان زیادی ندارد. از ترکیبات این دسر خوشمزه به شیر، شکر و برای سفت شدن آن از ماده ژلاتینی مانند تخممرغ یا نشاسته ذرت میتوان اشاره کرد. برای اینکه این دسر تبدیل به دسر سالم و مفیدتری شود میتوان بهجای شکر به آن شیره انگور اضافه کرد.
– باسلق
باسلق یکی دیگر از شیرینیهای موردعلاقه ایرانیها است که زادگاه اصلی آن در آذربایجان شرقی و مراغه است. در تهیه باسلق بهطور سنتی از دوشاب، گردو، پودر نارگیل و گلاب استفاده میشود.
طعم بهتر شیرینیها با ترکیب گرانولا و شیره انگور
در بیشتر شیرینیها، دسرها و کیکها از مغزهای بادام، پسته، گردو، فندق و تکههای میوهها استفاده میشود. برای اینکه دیگر زحمت ریز و پودر کردن آنها را نداشته باشید و همچنین از مغزهایی که سالم هستند و دچار شپشک و رطوبت نشده باشند چه باید کرد. پیشنهاد میکنیم از محصولات گرانولا میلز استفاده کنید. گرانولای میلز حاوی جو دو سر و انواع مغزها است. ترکیب آن با شیره انگور در تهیه شیرینیها به حفظ سلامت و طعم خوب آنها کمک بسیار خوبی میکند. جالب است بدانید تحقیقات علمی نیز در رابطه با جایگزین شدن شیره انگور با شکر در تهیه نوعی حلوای سنتی به نام حلوای شیره نیز انجام شده است. در نتایج به دست آمده عنوان شده است که استفاده از شیره انگور در طعم، رنگ و بافت این حلوا تاثیر مطلوبی داشته و با ذائقه افراد مطابقت دارد.
کلام آخر
بسیاری از سرآشپزهای معروف ایرانی حتی از شیره انگور در پخت غذاهایی همچون خوراک گوشت و خورشت آلو استفاده میکنند. به دلیل استفاده از شکر در تهیه شیرینیها و عوارض مصرف آن باید مصرف این خوشمزهها را تا حد زیادی کاهش داد. اما یکی از راههایی که میتواند اطمینان خاطر در مصرف شیرینیها را به همراه داشته باشد جایگزین کردن شیرینکنندههای طبیعی است. شیره انگور میتواند تا حد بسیار زیادی بروز عوارض ناشی از مصرف شکر را کاهش دهد. حال شما فکر میکنید در تهیه چه شیرینیهای دیگری میتوان از شیره انگور یا دوشاب استفاده کرد؟ از مشاهده و امتحان محصولاتی از برند mealz که خواصی مشابه شیرینی با شیره انگور دارند پشیمان نخواهید شد.
مکمل گرانولا برای کودک شامل منبع عظیمی از مواد ضروری برای رشد کودک است. این وعده غذایی به حفظ سلامت او در دورهی کودکی و بزرگسالی بسیار کمک میکند. نوع تغذیه کودکان در این دوره تعیینکننده سلامت آنها در بزرگسالی است. این مکمل غذایی پرخاصیت، جایگزین مناسب در رژیم غذایی روزانه کودکان است. میتوان گفت گرانولا و سایر محصولات به این شکل، تأمینکننده نیازهای اساسی بدن آنها در طی روز میتواند باشد.
مکمل گرانولا برای کودک یک سال به بالا
تنوع محصولات میلز از جمله دستهی گرانولاها کم نیست. تقریبا برای هر نوع ذائقه و رژیم غذایی خاص کودکان میتوان محصول مناسب یافت. گرانولا متشکل از مغزیجات ترکیبشده با فندق، بادام، تخم کدوحلوایی، چیا، کرن بری، تخم آفتابگردان، تخم کدوحلوایی، عسل و جودو سر است. نوع دیگر گرانولا تهیهشده از انواع میوههای خشک مانند سیب، توتفرنگی، انبه و خرمالو است. همچنین گرانولای وگان برای کودکانی که منع مصرف عسل دارند نیز موجود است که در تهیه آن بهجای عسل از شکر استفاده شده است. از انواع مکمل گرانولا برای کودک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
گرانولای میوههای خشک
گرانولای چیا و کنجد
گرانولای وگان
گرانولای بادام و کرن بری
گرانولای نوتلا و فندق
اهمیت تغذیه و میان وعده کودکان
عادات غذایی در سنین کودکی شکل میگیرد. نوع تغذیه و رژیم غذایی در این دوران نقش بسیار زیادی در سلامت افراد در بزرگسالی دارد. خوردن غذاهای ناسالم و حذف خوراکیهای مفید، منشأ بروز بیماری میشود. بیماریهای چاقی، فشارخون، پوکی استخوان و دیابت از این دست خواهد بود. ضمن اینکه مواد غذایی سالم، در دوران کودکی منجر به رشد کند جسمی و ذهنی کودکان میشود. انواع مغزها مثل فندق، گردو، بادامزمینی، جو و عسل از میان وعدههای سالم محسوب میشوند. آنها ضمن تأمین انرژی لازم در کودکان، حاوی پروتئین، آهن، کلسیم و روی برای رشد و حفظ سلامت کودکان است. از این رو یافتن غذاها و مکملهای غذایی مطابق ذائقه سخت پسند آنها باشد بسیار دشوار است. اما خوشبختانه مکمل گرانولا برای کودک یک میان وعده باب میل آنها محسوب میشود.
گرانولا جایگزین غذای اصلی
گرانولا یک نوع میان وعده یا جایگزین غذای اصلی به شمار میآید که حاوی جو دوسر، انواع مغزها، شکر یا عسل است. این خوراکی از اواخر قرن نوزدهم در وعدههای صبحانه آمریکایی جای گرفته است. طعم دلچسب و فواید مصرف آن باعث شد که طرفداران زیادی را به خود جلب کند بهطوری که امروزه تنوع گرانولا ازلحاظ مواد تشکیلدهنده بسیار زیاد است و همه گروههای سنی حتی کودکان امکان مصرف آن را دارند. کودکانی که به گلوتن حساسیت دارند نیز میتوانند از همه محصولات به جزء آنهایی که حاوی دانههای کنجد و چیا هستند، استفاده کنند. در تهیه گرانولاهای کودکان به دلیل آلرژی برخی از کودکان به کره بادامزمینی، از این ماده غذایی استفاده نمیشود. بسیاری از کارشناسان تغذیه، به مصرف میان وعدهها توسط کودکان توصیه میکنند. کارشناسان معتقدند که میان وعدههای سالم تأمینکننده انرژی و مواد مغذی کودکان در طی روز هستند
چالش چاقی و مصرف مکمل گرانولا برای کودک
این محصول غذایی به دلیل به کار بردن مواد غذایی سالم حاوی بیشتر مواد معدنی و ویتامینهای موردنیاز کودک در طی روز است. گرانولا شامل فیبر، پروتئین، سدیم، پتاسیم، منیزیم، کلسیم، آهن، ویتامینهای گروه B،E و C و بسیاری از مواد مفید برای بدن است. مکمل گرانولا برای کودک باعث افزایش انرژی، بهبود به هضم غذا و احساس سیری بلندمدت میشود. همینطور باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و جلوگیری از بروز بعضی از بیماریها همچون فشارخون، دیابت، بیماریهای قلبی و عروقی در بزرگسالی میشود. طعم لذیذ این خوراکی باعث ایجاد میل به صبحانه در کودکان و دوری از غذاهای چرب و میان وعدههای ناسالم میشود.
میکس گرانولا برای کودکان کماشتها
بسیاری از کودکان عادت به ترکیب غذاهای خود با یکدیگر دارند. همینطور علاوه بر طعم خوراکی بسیار علاقهمند به رنگ و ظاهر آنها میشوند. خوشبختانه گرانولا را میتوان با غذاها و دسرهای دیگر ترکیب و طعم و رنگ جذابی برای کودکان ایجاد کرد. گرانولا را میتوان با شیر گرم یا سرد مخلوط و در وعده صبحانه کودکان قرار داد یا با انواع اسموتیها، ماستهای ساده، طعم دار و میوهای میکس کرد. این خوراکی را میتوان به همراه میوههای تازه مانند توتفرنگی، موز، آناناس و سیب یا انواع دسرها و بستنیهایی که موردعلاقه کودکان هستند نیز ترکیب و طعم عالی را ایجاد کرد.
نکات لازم برای مصرف مکمل گرانولا برای کودک
لازم است در مورد مصرف مکمل گرانولا برای کودک به چند نکته توجه داشت. به این صورت که با انتخاب نوع مناسب گرانولا برای کودک از بروز بعضی از مشکلات جلوگیری کرد. بعضی از کودکان به برخی از مواد غذایی ازجمله انواع مغزها حساسیت دارند. در چنین شرایطی از گرانولاهای میوههای خشک یا گرانولاهایی که فاقد آن مغز آلرژیزا هستند میتوان تهیه و استفاده کرد. کودکان کمتر از یک سال توانایی هضم عسل را ندارند. بهتر است از مکمل گرانولا برای در وعدههای غذایی استفاده نکنند. ضمن اینکه کودکانی که به گلوتن حساسیت دارند از گرانولای چیا و کنجد استفاده نکنند. چنانچه کودک به دلیل مشکلات گوارشی یا آلرژی دچار مشکل است، بهتر است قبل از مصرف مکمل گرانولا برای کودک با پزشک مشورت کرد.
سخن آخر
مکمل گرانولا برای کودک به دلیل وجود انواع ویتامینها و مواد معدنی بسیار مفید است. ضمن اینکه طعم و ترکیب آن با سایر مواد غذایی میل و اشتهای کودکان به خوردن غذاهای سالم را افزایش میدهد. خوشحال میشویم اگر در بخش نظرات نوع گرانولای موردعلاقه کودک دلبندتان و همچنین نحوه مصرف آن را ارسال کنید. این عمل شما میتواند کمک بزرگی برای پدر و مادرهایی با کودکان بدغذا باشد. برای انتخاب گرانولای مورد علاقه کودک خود، انواع گرانولاهای میلز را با تمام جزییاتشان مشاهده فرمایید.
مشکل بسیاری از عاشقان و طرفداران کوکی، مشکلات مربوط به چاقی و رژیم غذایی آنهاست. بنابراین بهتر است همین حالا با کوکی رژیمی کم کالری میلز آشنا شوید تا بتوانید همواره از خوردن کوکی لذت ببرید. کوکیهای میلز تنها محدود به یک طعم و مزه خاص نیستند، بطوری که تنوع طعم در این محصول موجب شده تا افراد با سلیقههای مختلف بتوانند از خوردن آن لذت ببرند. ویژگیهای مثبت و مزههای کوکی گرانولا میلز به اندازهای جذاب است که، تمام افراد را وسوسه میکند.
کوکی رژیمی کم کالری
کوکیها از جمله خوشمزهترین شیرینیهای بیسکوئیتی هستند که همواره موردپسند کودکان و بزرگسالان بودهاند. به احتمال خیلی زیاد شما نیز جز همین افراد هستید. بطوری که بیشتر روزها، ترجیح میدهید تا برای عصرانه خود یک نوشیدنی گرم به همراه تعدادی کوکی رژیمی کم کالری میل کنید و این ترکیب، برای شما یک ترکیب خوشمزه است که انرژی مضاعفی را به شما میبخشد. شاید بارها خودتان را بخاطر حفظ سلامتی و رژیم غذاییتان، از خوردن کوکیهای خوشمزه محروم کردهاید. اما بنظر میرسد، راهکار بهتری برای این مشکل وجود دارد؛ و آن استفاده از کوکیهای خوشمزهای است که نه تنها خوردن آن سلامتی شما را به خطر نمیاندازد، بلکه بعنوان یک خوراکی سالم و مقوی یک میان وعده منحصر بفرد و مغذی به شمار میآید. با ما همراه باشید تا در رابطه با خوشمزهترین و سالمترین کوکیها با هم صحبت کنیم.
ویژگیهای کوکی رژیمی کم کالری
کوکی رژیمی کم کالری در انواع مختلفی از جمله: کوکی جو دوسر شکلاتی، کوکی جو دوسر کشمشی، کوکی جو شکلاتی و کوکی جو کشمشی تولید شده و بعنوان یک شیرنی خوشمزه و مقوی در اختیار شما قرار میگیرند. با بررسی جزئی هر یک از این کوکیها با ترکیب سالم و مغذی این نوع کوکیها به خوبی آشنا خواهید شد.
· کوکی جو دوسر شکلاتی
ترکیب منحصربفرد کوکی جو دوسر شکلاتی شامل: آرد، سبوس و پرک جو دوسر، عسل، کره محلی، تخم مرغ و پودر کاکائو است. بکاربردن جو دو سر، عسل طبیعی و کره محلی خود گواهی بر مغذی و البته سالم بودن این کوکیها هستند. بهتر است بدانید که جو دوسر یکی از غلات بسیار مغذی است که سرشار از پروتئین است.
· کوکی جو دوسر کشمشی
ترکیب منحصربفرد کوکی رژیمی کم کالری جو دوسر کشمشی شامل: آرد، سبوس و پرک جو دوسر، عسل، کره محلی، تخم مرغ و کشمش است. در این کوکیها به هیچ عنوان از قند و شکر استفاده نشده و تنها توسط شیرین کننده طبیعی، عسل، یک مزه فوقالعاده به آن بخشیده شده است. بهتر است بدانید که جو دوسر سیری درازمدت در افراد ایجاد میکند، بنابراین از این جهت موجب کاهش اشتها شده و به روند لاغر شدن کمک میکند.
· کوکی جو شکلاتی
یکی از پرطرفدارترین کوکی رژیمی کم کالری میلز، کوکی جو شکلاتی است. ترکیب منحصربفرد این کوکی شامل: جو پرک، آرد جو، سبوس گندم، عسل، شکر، تخم مرغ، کره محلی و پودر کاکائو است. بهتر است بدانید که مواد بکار رفته در این نوع کوکی بسیار مغذی هستند، بعنوان مثال سبوس گندم بکار رفته در ترکیب این کوکی علاوه بر اینکه موجب لاغری میگردد برای رفع خستگی نیز بسیار عالی است.
· کوکی جو کشمشی
ترکیب منحصربفرد کوکی جو کشمشی شامل: جو پرک، آرد جو، سبوس گندم، عسل، شکر، تخم مرغ، کره محلی و کشمش است. این کوکیها نیز مانند کوکی جو شکلاتی علاوه بر اینکه بر لاغری فرد تاثیر مثبت دارند، نتایج بسیار مثبتی نیز بر سلامت روحی و جسمی فرد برجای میگذارند.
با انتخاب کوکی رژیمی کم کالری میلز، سلامتی را انتخاب کنید!
اگر از آن دست افرادی هستند که به سلامتی خود اهمیت میدهید و همواره به دنبال تناسب اندام و رعایت رژیم غذایی سالم هستید، به شما پیشنهاد میکنیم تا یک ترکیب خوشمزه و در عین حال سالم و مغذی را به رژیم غذایی خودتان اضافه کنید.
کوکی رژیمی کم کالری میلز با ترکیب منحصربفرد و کاملا مغذی علاوه بر اینکه یک طعم فوقالعاده را به شما هدیه میکنند، سلامتی را نیز برایتان به ارمغان میآورند.
در طول روز معمولا چه کارهایی را به دلیل نداشتن انرژی کافی نیمه تمام رها میکنید؟ گرانولا از آن وعده غذاییهایی است که با میل کردن آن میتوان انرژی لازم برای فعالیتهای بدنی و حتی فکری در طول روز را به دست آورد. اینجا به درآوردن چند ترکیب خوشمزه برای مصرف گرانولا میپردازیم. از ترکیب گرانولا با سالادها ، دسرها و مواد غذایی دیگر میتوان به مزههای بهشتی دست پیدا کرد. برای مصرف گرانولا روشهای بسیاری وجود دارد. در این مطلب ما قصد داریم پس از معرفی، 4 دستورالعمل ساده و جذاب ترکیب گرانولا با مواد غذایی را نیز معرفی کنیم.
گرانولا چیست؟
اواخر قرن نوزدهم در امریکا گرانولا بهعنوان غذای اصلی محبوب شناخته میشد. جو، انواع آجیل، عسل و میوههای خشک مواد تشکیلدهنده این غذا بودند؛ اما کمکم گرانولا در وعده صبحانه و میان وعده جایگزین کرن فلکس، میان وعده معروف آن زمان امریکایی شد. به دلیل خواص و مزه خوب این خوراکی امروزه برای ذائقههای مختلف با ترکیبهای جدید تهیه میشود. گرانولا منبع سرشار پروتئین، فیبر و بتاگلوکان، آهن، منیزیم، روی، مس و ویتامینهای B و E است. . ویژگی مهم دیگر گرانولا این است که فاقد گلوتن میباشد. این خوراکی کالری زیادی نیز دارد و به همین دلیل ورزشکاران زیادی آن را در وعدههای غذایی خود جای دادهاند.
ترکیب خوشطعم برای مصرف گرانولا همراه با اثرات کاهش وزن
شاید کسانی که اضافه وزن دارند کمی نگران مصرف گرانولا شوند؛ اما خبر خوشحال کننده برای این دسته از افراد این است که گرانولا هم پرانرژی است و هم در رژیمهای لاغری جایداده میشود. ضمن اینکه مصرف چند ترکیب خوشمزه برای مصرف گرانولا نه تنها لذتبخش است، بلکه ساعات طولانی احساس سیری را برای معده شما به همراه دارد. قابل ذکر است مواد تشکیل دهنده گرانولا در زمره کربوهیدراتهای پیچیده قرار میگیرند. این کربوهیدراتها تاثیر بسزایی بر روی فرآیند چربی سوزی حین تمرینات بدنسازی دارد. یکی دیگر از دلایل مطرح کردن گرانولا به عنوان تغذیه لاغرکننده، استفاده دانه چیا در ترکیب آن میباشد.
خواص گرانولا
پیش از اینکه با ترکیب جادویی گرانولا و مواد غذایی دیگر آشنا شوید، بد نیست با خواص شگفتانگیز آن بهطور مختصر آشنایی داشته باشید؛ زیرا مطمئنا فواید مصرف گرانولا اشتهای شما برای میل آن را نیز زیاد میکند. از خواص گرانولا میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
کاهش وزن
بهبود فشارخون
کاهش کلسترول خون
تنظیم قند خون
بهبود عملکرد سیستم گوارش
پیشگیری از کمخونن
حفظ سلامت پوست و مو
معرفی 4 ترکیب خوشمزه برای مصرف گرانولا
نحوه مصرف گرانولا میتواند در ایجاد طعم بهتری از این خوراکی تاثیر فوقالعادهای داشته باشد و همین موضوع به بهانهای برای میل کردن خوراکیهای سالم تبدیل شود. روشهای تهیه گرانولا میتواند پایان کابوس پدر و مادرها برای عادات بدغذایی بچهها را نیز به همراه داشته باشد.
1- گرانولا و ماست
یک ترکیب خوشمزه برای مصرف گرانولا میکس کردن آن با ماست است؛ اما ترکیب لایه به لایه آنها به همراه میوهها، مزه منحصربهفردی را میسازد. ابتدا ماست را در ظرف پهن کنید سپس گرانولا را به آن اضافه کنید، حال میوههای فصل مانند کیوی، موز، پرتقال، توتفرنگی یا هلو را به آن اضافه کنید. عسل و دارچین را بهعنوان حسن ختام مزهها، به آن بیفزاید و در آخر طعم بینظیر آن را امتحان کنید. البته بنا به ذائقه خود میتوانید بهجای ماست از پنیر خامهای نیز استفاده کنید.
2- گرانولا و شیر
در روزهای شلوغ و بیحوصلگی یک ترکیب خوشطعم برای مصرف گرانولا با شیر است. آماده سازی این ترکیب بسیار راحت و نیاز بهصرف وقت زیادی ندارد. به راحتی گرانولا را با شیر در ظرف مخلوط کنید. در این ترکیب از گرانولای بادام و کرنبری یا نوتلا و فندوق استفاده کنید. مطمئن باشید با میل کردن این صبحانه به تمام کارهای روزانه خود سروسامان خواهید داد. البته روش دیگری برای میل گرانولا در روزهای سرد با شیر گرم وجود دارد. یک فنجان شیر را در قابلمه گرم کنید گرانولای مورد علاقه خودتان را به آن اضافه کنید این ترکیب را هم بزنید تا گرانولا جذب شیر شود، سپس این معجون خوشمزه را بهصورت گرم میل کنید.
3- گرانولا و سالاد
گرانولا میتواند به عنوان تزیین کننده در اکثر سالادهای سبز به کار رود. به این ترتیب سالادی جذابتر مقویتر و خوشطعمتر خواهید داشت. از طرف دیگر طالبی و توتفرنگی در فصل تابستان، پرتقال و سیب در فصل زمستان از میوههایی هستند که برای تهیه سالاد گرانولا به کار میروند. البته برای تهیه سالاد با گرانولا از میوههای دیگر فصل که موردعلاقه شما است نیز میتوانید استفاده کنید. میوهها را در اندازههای دلخواه برش بدهید و با روغنزیتون، سرکه و کمی عسل هم بزنید. برگ ریحان را اضافه کنید. در آخر گرانولا را روی سالاد بریزید و از طعم آن لذت ببرید.
4- گرانولا و بستنی
دیگر ترکیب خوشمزه برای مصرف گرانولا که آن را تبدیل به طعمی دلپذیر میکند ترکیب آن با بستنی است. سرد بودن بستنی به همراه آجیلها و میوههای خشک میان وعده بسیار لذت بخشی است. ترکیب گرانولا، سس شکلات و بستنی میان وعدهای خنک برای روزهای گرم سال است. ابتدا کف ظرف به مقدار کافی گرانولا بریزید، سپس روی آن را با سس شکلات بپوشانید، یکلایه بستنی به آن اضافه کنید و در آخر دوباره گرانولا بریزید. ظرف را برای چند ساعت در فریزر قرار دهید. هنگام سرو این دسر گرانولایی، روی آن سس شکلات بریزید و لذت این معجون شگفتانگیز را ببرید.
تجربه انواع ترکیب خوشمزه برای مصرف گرانولا
گرانولا مخلوطی از غلات، آجیل و میوههای خشک است که مصرف آن در وعده صبحانه و میان وعده انرژی لازم برای فعالیتهای فیزیکی و فکری را فراهم میکند. انواع مختلفی از گرانولا موجود هستند که مطابق ذائقه افراد تهیه میشوند؛ اما برای هر چه بهتر شدن طعم این غذای بینظیر روشهایی برای ترکیب این غذای سالم وجود دارد. همه این روشها قصد دارند شما از میل کردن گرانولا لذت ببرید.
حال که با چند ترکیب خوشمزه برای مصرف گرانولا آشنا شدهاید، به ذائقه شما کدام ترکیب آن طعم بهتری دارد؟
بدون دیدگاه